آخرین ارسال های تالار گفتمان
![]() ![]() بررسی گوشی Xperia M Dual سونی
بررسی Xperia M Dual سونی آیا Xperia M میتواند در نقش ستارهای پر فروغ بر آسمان کم ستاره این بازار نور بتابد؟ این سوالیاست که پاسخ آن را ما در بررسیهای خود به شما نشان خواهیم داد.
گوشی Xperia M Dual سونی
تلفن اکسپریا M یک تلفن میان رده و خوش قیمت است که در حال حاضر با قیمتی در حدود 600 هزار تومان در بازار کشور معامله میشود. همانطور که از قیمت آن پیداست، اکسپریا M قرار نیست از پردازنده چند هستهای یا صفحه نمایش 1080p بهره ببرد، در عوض با این تلفن قادر خواهید بود با پرداخت هزینه کم وارد اکوسیستم اندروید شده و آن را تجربه کنید.
به لحاظ ابعاد، سونی تلفن هوشمندش را به گونهای طراحی کرده که به راحتی در دست جای بگیرد و میتوان با یک انگشت به گوشههای صفحه نمایش دسترسی داشت. سایز 4 اینچی صفحه نمایش نیز باعث شده تا اکسپریا M برای افرادی که بدنبال تلفن هوشمند کوچک باشند، به گزینه مناسبی تبدیل گردد.
البته حاشیه ضخیم دور صفحه نمایش در بعضی شرایط شما را وادار خواهد کرد تا انگشت کوچک خود را در زیر تلفن نگاه دارید و شرایط شبیه به تلفنهای 5 اینچی شود. اگر چه، این موضوع تقریبا در تمامی تلفنهای هوشمند امروزی که از طراحی مشابه این مدل استفاده میکنند وجود دارد و نمیتوان بر سر این موضوع از این مدل خرده گرفت. ابعاد گوشی 124 در 62 در 9.3 است و وزنی معادل 115 گرم دارد. اگرچه ابعاد 9.3 میلیمتری این مدل، "باریکترین" محسوب نمیشود، اما به راحتی در دست جای میگیرد و سبک وزن است.
گوشی Xperia M Dual سونی
در قسمت جلویی، با یک صفحه نمایش 4 اینچی روبرو هستیم که در محاصره حاشیههای نسبتا بزرگ قرار گرفته است. حاشیههای تلفن از روبرو، خصوصا در قسمت پایینی شاید اندکی در ذوق کاربر بزند. حاشیه پایین گوشی محل قرار گیری دکمههای اصلی است. اما در قسمت پایین این مدل، سونی به جای دکمههای لمسی و فیزیکی تنها به یک چراغ لوزی شکل نه چندان بزرگ اکتفا کرده که وقتی خاموش است به هیچ وجه دیده نمیشود تا طراحی ظاهری دستگاه را بر هم نزند.
از نظر ما طراحی دکمههای لمسی در این قسمت و یک چراغ LED بزرگتر، میتوانست طراحی زیباتری را به دنبال داشته باشد. در قسمت بالایی نیز در کنار نام سونی که در وسط حک شده است، دوربین جلو، سنسورهای مختلف و اسپیکر مخصوص مکالمه تلفنی قرار دارد.
گوشی Xperia M Dual سونی
طراحی گوشی در قسمت راست پیرو همان طراحیهای معروف سونی در خانواده Xperia است. دکمه فلزی و بزرگ خاموش و روشن در سمت راست قرار دارد که در پایین آن دکمههای افزایش و کاهش صدا و دکمه شاتر عکس به چشم میخورد. درست خواندید، در اینجا هم دکمه شاتر عکسبرداری وجود دارد تا دسترسی به دوربین را به راحتی برای شما فراهم آورد.
گوشی Xperia M Dual سونی
گوشی Xperia M Dual سونی
در قسمت چپ نیز پورت میکرو-USB قرار دارد و در قسمت بالا نیز جک هدفون 3.5 میلیمتری برای وصل کردن هندزفری تعبیه شده است. وجود جک هنذفری در قسمت فوقانی دستگاه نیز خیال شما را از بابت گیر نکردن سیم هدفون به لبه لباسهایتان مصون میدارد.
گوشی Xperia M Dual سونی
اگر از بغل به گوشی نگاه کنید، قسمت انتهایی آن حالت برآمده دارد که این نوع طراحی نقش مثبتی را در دست قرار گرفتن راحت گوشی ایفا میکند. همچنین هنگام نگاه کردن مستقیم به پشت دستگاه، این برآمدگی به چشم نمیآید و به تناسب ظاهری دستگاه خدشهای وارد نمیکند.
مهمترین مشکل در طراحی قسمت پشتی این مدل، محل قرارگیری بلندگو است به طوری که هنگام در دست گرفتن دستگاه، مسدود شدن خروجی بلندگوی آن توسط دستتان بسیار محتمل خواهد بود. البته این موضوع چندان حاد نیست و تاثیر زیادی بر صدای خروجی اسپیکرها ندارد.
گوشی Xperia M Dual سونی صفحه نمایش
زاویه دید این صفحه نمایش نیز تا حدود 140 درجه مناسب است اما وقتی با زاویه بیشتر از آن به تلفن نگاه کنید، از شدت روشنایی نور صفحه نمایش کم شده و کمی از دقت رنگها نیز کاسته میشود، اما با این حال زاویه دید این تلفن نسبت به اکسپریا Z بهتر است.اکسپریا M فاقد موتورهای پردازش تصویر خاص سونی از جمله Bravia Engine است.
گوشی Xperia M Dual سونی دوربین
اپلیکیشن پیش فرض دوربین: در سمت راست محیط اپلیکیشن دوربین، دکمهای برای سوییچ نمودن بین دوربین عقب به جلو، دکمهای برای ثبت تصویر و همچنین آیکون دیگری جهت فیلمبرداری وجود دارد. نکته جالب نرم افزار دوربین سونی آن است بصورت همزمان میتوانید از هر دو حالت فیلمبرداری و عکسبرداری استفاده کنید بدون آنکه نیاز به تغییر حالت دوربین داشته باشید. البته دیگر نباید انتظار کیفیت مناسبی را در این حالت داشته باشید.
در صورت انتخاب هر یک از حالتهای دوربین نیز تنظیمات گوشه سمت چپ تصویر تغییر میکند. مثلا در حالت عکسبرداری نرمال با دوربین عقب، گزینههای فلاش و تنظیمات وجود دارند و در سمت راست نیز عکسهای گرفته شده از دوربین به چشم میخورند.
گوشی Xperia M Dual سونی
در حالت فیلمبرداری عادی با دوربین پشتی نیز، تنظیمات انتخاب نوع صحنه فیلمبرداری در دسترس است که از طریق آن میتوانید به حالتهایی همچون فیلمبرداری از مناظر، فیلمبرداری در نور شب و فیلمبرداری ورزشی ... دسترسی داشته باشید. همچنین در حالت فیلمبرداری، میتوانید با انتخاب گزینه فلاش، آن را در حالت فیلمبرداری روشن کنید.یکی دیگر از امکانات دوربین این تلفن، قابلیت Picture Effect است که به کمک آن دوربین با تغییر رنگ ها و کنتراست، حالتهای جالبی از سیاه سفید گرفته تا حالت نوستالوژی قدیمی و در جمع 9 حالت متفاوت که به صورت زنده در کادرهای مربعی به نمایش می آیند، در اختیار شما قرار میدهد.
در نرم افزار دوربین Xperia M میتوانید برخی از موارد شامل فوکوس گرفته تا میزان ISO را بصورت دستی تنظیم کنید. مثلا در هنگام عکسبرداری، محل فوکوس با لمس صفحه نمایش در نقطه دلخواه تغییر میکند. همچنین شما میتوانید قابلیتهای دلخواه دیگری برای حالت فوکوس مشخص کنید. ISO از 100 تا 200 و 400 و 800 قابل تغییر است.
گوشی Xperia M Dual سونی
در تمامی بخشهای سیستم عامل سه دکمه لمسی در زیر صفحه نمایش قرار دارند. از این سه دکمه، آیکون سمت راست صفحه چند وظیفگی مخصوص سونی را نمایش میدهد که در آن پیش نمایشی از برنامههای در حال اجرا را میتوان مشاهده نمود. در چند وظیفگی، همچنین میتوانید با به چپ یا راست بردن انگشتتان در برنامه آن را از حالت اجرا خارج نمایید. به طور کلی اجرا و خارج شدن از برنامهها با تاخیر کوتاهی همراه است، حتی برنامههایی که در حال اجرا هستند نیز چند ثانیه با تاخیر به حالت اجرا در میآیند.
اما به طور کلی روان بودن سیستم عامل و رابط کاربری و پردازنده کم مصرف با قدرت کافی باعث میشود سونی در این بخش نمره مناسبی را بگیرد. بخش چند وظیفگی، همچنین میانبرهایی از برنامهها و ویجتهای کوچک خاص سونی را نیز در اختیار کاربر قرار میدهد.
گوشی Xperia M Dual سونی
از برنامه بوکمارکها و مرورگر گرفته تا ایمیل، تقویم، دفترچه یادداشت و ضبط صدا. همچنین وقتی یکی از این مینی-اپها را اجرا میکنید برنامه در اندازه کوچک و بصورت پاپآپ اجرا میشود. سونی این بخش را Small App مینامد و شما در آن میتوانید اپلیکیشنهای کوچک را اضافه و کم کنید یا از پلی استور برنامهای مخصوص این بخش را دانلود نمایید.
گوشی Xperia M Dual سونی
از برنامههای دیگر سونی در این بخش میتوان به برنامه گالری عکسها اشاره نمود که از ویجت کاربردی و زیبایی نیز برخوردار است و با چینش مناسب و دسته بندی عکسها، امکانات مورد نیاز شما را فراهم میآورد. در بخش مدیای سیستم عامل علاوه بر برنامه Movies که برای پخش فرمتهای ویدیویی به کار میرود، برنامهای با نام Movies Studio قرار دارد که با کمک آن میتوانید به ویرایش ابتدایی فیلمهایتان بپردازید. مثلا آنها را به یکدیگر متصل کنید و یا بر روی آنها موزیک مورد علاقهتان را قرار دهید.
برنامههای Play Music و Play Movies & Tv نیز اپلیکیشن دیگری برای پخش و دسته بندی موزیکها و فیلمهای شما است. در بخش کتابخوانی نیز که این روزها رقابت تازهای در بازار نرم افزار محسوب میگردد Play Books و Play Magzines و Reader به شما قابلیت استفاده و دانلود کتابها و مجلات الکترونیکی را میدهد.
گوشی Xperia M Dual سونی
طول عمر باتری
حتما با خود میگویید با این روش که نمیتوان ایمیلها و برخی از اعلانیههای مهم را دریافت کرد، پس این نرم افزار بدرد نمیخورد! اما اینطور نیست. شما میتوانید نرم افزارهای مهمی که قصد دارید به اینترنت حتی زمانی که گوشی در حالت استندبای است، دسترسی داشته باشند را به لیست سفید استامینا اضافه کنید تا همواره از اطلاعیههای آنها مطلع شوید. به عنوان مثال میتوانید اپلیکیشنهای فیس بوک، جیمیل یا وایبر را به لیست سفید اضافه کنید. هر زمان که به شارژر دسترسی داشتید نیز تنها با لمس دکمه روشن و خاموش استامینا، میتوانید آن را غیر فعال کنید.
جمع بندی
معمولا تلفنهای ارزان قیمت اندرویدی از سرعت پایینی برخوردار هستند و در هنگام اجرای برنامههای مختلف مدام با لگ و تاخیر روبرو میشوید، اما خوشبختانه در اکسپریا M با چنین مواردی مواجه نخواهید شد و تقریبا همه چیز به نرمی و با سرعت قابل قبولی اجرا میشود. در کل سونی با استفاده از امکانات نرمافزاری مناسب، سخت افزار مطلوب و ظاهر نه چندان دلربا، میانردهای دیگری را به بازار تلفنهای هوشمند ارزان قیمت فرستاده است. Xperia M برای افرادی که به دنبال یک گوشی معمولی با امکانات مناسب و قیمت حدود 600 هزار تومان هستند،گزینهی ایدهآلی به شمار میرود. نسخه دو سیم کارته این تلفن نیز با نام Xperia M Dual و قیمت حدود 650 هزار تومان به فروش میرسد. منبع:zoomit.ir نظرات شما عزیزان: مطالب مرتبطآخرین مطالب![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال نظر
|